Beveiligingscamera

Er zijn verschillende reden om te kiezen voor een of meerdere beveiligingscamera(’s) op je bedrijventerrein. Je schrikt er inbrekers mee af en verzamelt bewijsmateriaal voor allerlei problemen en de verzekering. Niet elke beveiligingscamera is hetzelfde en ze kunnen andere doeleinden hebben. Deze verschillende mogelijkheden kan het lastig maken om de juiste camera of bewakingsset aan te schaffen. Het is zaak om voorafgaand aan de keuze je doelstelling helder te hebben.

We helpen je om de juiste keuze te maken. Of het nou een enkele beveiligingscamera is of een hele set. Bij een beveiligingscameraset heb je gelijk alles wat je nodig hebt bij elkaar: een gewenst aantal camera’s, kabels en een recorder. De set kan nog uitgebreid worden met een monitor, om de beelden realtime te kunnen vertonen. De recorder slaat de beelden op, tot een gewenst aantal dagen terug. Als de grens bereikt is, slaat de recorder de beelden op over de oudste beelden. Op de recorder en de beelden zijn verder meerdere instellingen mogelijk. Wil je bijvoorbeeld dat je een seintje krijgt als er bewegende beelden zijn gedetecteerd na sluitingstijd? Dat kan allemaal.

Ook is het mogelijk om de beelden van de beveiligingscamera’s van afstand te bekijken. Via internet kun je op elk device (met internet) de beelden aanroepen en bekijken, waar je ook bent. De camera’s hebben een hoge resolutie, waardoor ze mooi scherp zijn. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden opgehangen.

MultiTeck helpt je graag bij het vinden van de juiste oplossing met betrekking tot beveiligingscamera’s. Ook nemen we je al het werk uit handen: het uitzoeken en bestellen van de camera’s, de benodigde kabels, de recorder en de eventuele monitor. Ook leggen we alles voor je aan, installeren we het en stellen alles goed en op elkaar af. Interesse? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.